Nieuws

Home
Nieuws
This is some text inside of a div block.

2 miljoen voor de energietransitie!

De Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente hebben met een consortium van organisaties en bedrijven, een aanvraag bij het Groeifonds ingediend welke is gehonoreerd! Bureau PI mocht het consortium bouwen. 
Lees verder

Webinar: Duurzaam ondernemen - maatschappelijke impact door meervoudige waardecreatie

Ontdek de kracht van duurzaam ondernemen in ons aankomende webinar! Bureau PI nodigt je uit om deel te nemen aan een online sessie over het vergroten van uw maatschappelijke impact door middel van meervoudige waardecreatie. In dit webinar duiken we in de kern van duurzaam ondernemen, met een focus op het identificeren van de meest impactvolle Sustainable Development Goals (SDG’s) voor uw organisatie en hoe deze om te zetten in concrete, haalbare doelen.
Lees verder

B-Corp: De toekomst van verantwoord ondernemen

B-Corp, kort voor Benefit Corporation, is meer dan een certificaat; het is een beweging. Het vertegenwoordigt bedrijven die niet alleen streven naar winst, maar ook nadrukkelijk bijdragen aan sociale en ecologische doelen. Deze bedrijven ondergaan een strenge beoordeling door B Lab, een non-profitorganisatie, om te bewijzen dat ze voldoen aan hoge normen van prestatie, transparantie en verantwoordelijkheid.
Lees verder

Workshop bij de Twentse Vos: Maatschappelijke impact maken

Op maandag 8 januari hebben Orange 8 en Bureau PI drie workshops verzorgd rondom Impact maken. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van ruim dertig ondernemende dames van de Twentse Vos, is er nagedacht over waar nu impact gemaakt wordt en waar men impact zou willen maken in het komende jaar. 
Lees verder

Onze eigen maatschappelijke impact middels onze bestuursrollen bij Future of Twente ☯ ♀ 📈 🔥

Als eigenaren van Bureau PI steken we vele vrijwillige uren in het creëren van meer diversiteit in het Twentse bedrijfsleven. Dit middels onze bestuursrollen binnen de stichting Future of Twente. 
Lees verder

Werken aan meer maatschappelijke impact

Herken je je in bovenstaande ambities?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT