Home
Diensten
Social Impact Analyse
Social Impact Analyse

Social Impact Analyse

Social Impact Analyse: Meer dan cijfertjes

In een wereld waarin bedrijven steeds meer waarde hechten aan maatschappelijke impact, is het van cruciaal belang om deze impact ook daadwerkelijk meetbaar en inzichtelijk te maken. De Social Impact Analyse is hier het perfecte instrument voor.

Samen aan de slag: Geen tijd voor omwegen

Het startpunt van onze aanpak? Samenwerking. Bij het uitvoeren van een Social Impact Analyse willen we nauw betrokken zijn bij het kernteam. Dit betekent niet eindeloos vergaderen of verdwalen in details. Integendeel, we hanteren een no-nonsense benadering. We gaan samen op zoek naar de activiteiten die het grootste verschil kunnen maken en dit op de meest efficiënte manier.

Diepgaande analyse: Van grote lijnen naar concrete stappen

Na het identificeren van de meest impactvolle activiteiten, duiken we dieper. Hoe kunnen deze activiteiten verder worden geoptimaliseerd? Welke middelen zijn nodig? En hoe zit het met de stakeholders? Al deze vragen krijgen een plek in onze analyse.

Ambities omzetten in daden

Mooie woorden en grootse visies zijn prachtig, maar ze betekenen weinig als ze niet worden omgezet in concrete acties. Daarom zorgen we dat de maatschappelijke ambities vertaald worden naar een helder en behapbaar actieplan. Een plan dat richting geeft, motiveert en zorgt voor meetbare resultaten.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Social Impact Analyse

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Wat we doen

Onze diensten

Logo Global Goals
Icon - SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Met een scherpe analyse helpen we jullie maatschappelijke impact te vergroten. Wat zijn voor jullie organisatie de meest impactvolle SDG’s en hoe zet je de ambities om in concrete doelen.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Strategie Implementatie

We zorgen samen voor een passende routekaart om van de huidige situatie tot de gewenste situatie te komen. Wat is de beste weg naar Rome en hoe borgen we de opvolging.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

B Corp

Samen kunnen we de route afleggen voor het behalen van het B Corp-certificaat met als einddoel het kenbaar maken van jullie sociale en ecologische prestaties. De route ernaar toe is minstens zo belangrijk als het behalen van deze certificering, want in dit traject wordt zichtbaar waar ontwikkelpotentie ligt voor jouw bedrijf of organisatie.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Social Impact Analyse

Samen met het kernteam bepalen we op een no-nonsense wijze de meest impactvolle activiteiten. Zo zetten we de maatschappelijke ambities om in een behapbaar actieplan.‍
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Sociaal ondernemen bij aanbestedingen

Samen zorgen we ervoor dat jullie organisatie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op een effectieve manier weet te presenteren in aanbestedingsprocedures.
Lees meer

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT