Home
Diensten
Social Impact Analyse
Social Impact Analyse

Social Impact Analyse

Social Impact Analyse

In een wereld waarin bedrijven steeds meer waarde hechten aan maatschappelijke impact, is het van cruciaal belang om deze impact ook daadwerkelijk inzichtelijk te maken. Middels een Social Impact Analyse brengen wij dit samen met jullie in kaart.

Samen aan de slag

Het startpunt van onze aanpak? Samenwerking. Bij het uitvoeren van een Social Impact Analyse willen we nauw betrokken zijn bij het kernteam. Dit betekent niet eindeloos vergaderen of verdwalen in details. Integendeel, we hanteren een no-nonsense benadering. Samen maken we inzichtelijk waar en hoe er nu impact wordt gemaakt, wat de meest impactvolle activiteiten (kunnen) zijn en wat de ambities en doelen voor de toekomst zijn.

Van grote lijnen naar acties

Na het identificeren van de meest impactvolle activiteiten, duiken we dieper. Hoe kunnen deze activiteiten verder worden geoptimaliseerd? Welke middelen zijn nodig? En hoe zit het met de stakeholders? Al deze vragen krijgen een plek in onze analyse.

Ambities omzetten in daden

Mooie woorden en grootse visies zijn prachtig, maar ze betekenen weinig als ze niet worden omgezet in concrete acties. Daarom zorgen we dat de maatschappelijke ambities vertaald worden naar een helder en behapbaar actieplan. Een plan dat richting geeft, motiveert en zorgt voor resultaten.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Social Impact Analyse

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Wat we doen

Onze diensten

Logo Global Goals
Icon - SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Met een scherpe analyse helpen we jullie maatschappelijke impact te vergroten. Wat zijn voor jullie organisatie de meest impactvolle SDG’s en hoe zet je de ambities om in concrete doelen.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Strategie Implementatie

We zorgen samen voor een passende routekaart om van de huidige situatie tot de gewenste situatie te komen. Wat is de beste weg naar Rome en hoe borgen we de opvolging.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

B Corp

Sindskort zijn we bij Bureau PI getrainde B Leaders. Dat betekent dat we samen met jou de route af kunnen leggen voor het behalen van het B Corp-certificaat, met als einddoel het ophalen en verbeteren van julie sociale en ecologische prestaties, om dit vervolgens ook kenbaar te kunnen maken voor de buitenwereld. De route ernaar toe is minstens zo belangrijk als het behalen van deze certificering, want in dit traject wordt zichtbaar waar ontwikkelpotentie ligt voor jouw bedrijf of organisatie.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Social Impact Analyse

Samen met het kernteam bepalen we op een no-nonsense wijze de meest impactvolle activiteiten. Zo zetten we de maatschappelijke ambities om in behapbare acties.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Workshop

Raak geïnspireerd over de mogelijkheden voor het maken van meer maatschappelijke impact of over de beginselen van B Corp certificering. Als B Leaders zijn we getraind om deze route met bedrijven en organisaties af te leggen.
Lees meer

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT