Home
Diensten
SDG Impact Analyse
SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Verbind de (toekomstige) maatschappelijke impact van jouw bedrijf met de SDG's van de VN

In deze tijden van transitie en verandering staat maatschappelijke betrokkenheid centraal. Veel organisaties streven ernaar een verschil te maken, maar de vraag is vaak: hoe doen we dat en hoe laten we dat ook zien?

Vergroot jouw maatschappelijke impact met de SDG's als uitgangspunt

In deze tijden van transitie en verandering staat maatschappelijke betrokkenheid centraal. Veel organisaties streven ernaar een verschil te maken, maar de vraag is vaak: waar doen we het eigenlijk al goed? Hoe halen we dit naar boven en en hoe beginnen we aan het maken van meer impact dan dat we nu al doen?

Diepgaande analyse

Elke organisatie is uniek, en daarom geloven we bij Bureau PI in de kracht van een scherpe, op maat gemaakte analyse. We duiken diep in wat jouw organisatie drijft, waar je nu staat en welke stappen er nodig zijn om de maatschappelijke impact te vergroten.

Jouw organisatie en de SDG's

De Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties vormen een universele taal voor impact. Maar welke doelstellingen resoneren het meest met jouw organisatie? Wij helpen we je niet alleen om de meest relevante SDG's te identificeren, maar ook om deze te vertalen naar concrete, haalbare acties.

Ambities omzetten in concrete doelstellingen

Een visie hebben is cruciaal, maar zonder een concreet actieplan blijft het bij mooie woorden. Samen stellen we duidelijke, meetbare doelen op en begeleiden we je bij elke stap van het traject.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

SDG Impact Analyse

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Wat we doen

Onze diensten

Logo Global Goals
Icon - SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Met een scherpe analyse helpen we jullie maatschappelijke impact te vergroten. Wat zijn voor jullie organisatie de meest impactvolle SDG’s en hoe zet je de ambities om in concrete doelen.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Strategie Implementatie

We zorgen samen voor een passende routekaart om van de huidige situatie tot de gewenste situatie te komen. Wat is de beste weg naar Rome en hoe borgen we de opvolging.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

B Corp

Sindskort zijn we bij Bureau PI getrainde B Leaders. Dat betekent dat we samen met jou de route af kunnen leggen voor het behalen van het B Corp-certificaat, met als einddoel het ophalen en verbeteren van julie sociale en ecologische prestaties, om dit vervolgens ook kenbaar te kunnen maken voor de buitenwereld. De route ernaar toe is minstens zo belangrijk als het behalen van deze certificering, want in dit traject wordt zichtbaar waar ontwikkelpotentie ligt voor jouw bedrijf of organisatie.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Social Impact Analyse

Samen met het kernteam bepalen we op een no-nonsense wijze de meest impactvolle activiteiten. Zo zetten we de maatschappelijke ambities om in behapbare acties.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Workshop

Raak geïnspireerd over de mogelijkheden voor het maken van meer maatschappelijke impact of over de beginselen van B Corp certificering. Als B Leaders zijn we getraind om deze route met bedrijven en organisaties af te leggen.
Lees meer

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT