Home
Diensten
Strategie Implementatie
Strategie Implementatie

Strategie Implementatie

Strategie Implementatie: Duurzaamheid in Praktijk

In de huidige tijd is het meer dan ooit van belang om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maar hoe vertaal je MVO-ambities naar concrete stappen en acties?

Samen duurzaam dromen: Onze MVO-routekaart

Om maatschappelijke doelen te realiseren, heb je een duidelijke MVO-routekaart nodig. Samen brengen we in kaart waar je nu staat op het gebied van duurzaamheid en waar je naartoe wilt. We identificeren kansen, valkuilen en zorgen voor een route die naadloos aansluit bij jouw duurzame ambities.

Jouw duurzame weg naar Rome: Bewust en betrokken

Elke organisatie is uniek, en dat geldt ook voor hun MVO-reis. We kiezen samen de weg die past bij jouw organisatie en haar stakeholders. En hoewel er vele wegen zijn, zorgen we ervoor dat de gekozen route zowel efficiënt als maatschappelijk verantwoord is.

Borging van MVO: Continuïteit en groei

Een MVO-strategie vraagt om voortdurende aandacht. Het gaat niet alleen om het initiële plan, maar ook om de continue opvolging, evaluatie en aanpassing. We zorgen voor mechanismen die jouw duurzame inspanningen borgen en stimuleren verdere groei in maatschappelijke impact.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Strategie Implementatie

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Wat we doen

Onze diensten

Logo Global Goals
Icon - SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Met een scherpe analyse helpen we jullie maatschappelijke impact te vergroten. Wat zijn voor jullie organisatie de meest impactvolle SDG’s en hoe zet je de ambities om in concrete doelen.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Strategie Implementatie

We zorgen samen voor een passende routekaart om van de huidige situatie tot de gewenste situatie te komen. Wat is de beste weg naar Rome en hoe borgen we de opvolging.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

B Corp

Samen kunnen we de route afleggen voor het behalen van het B Corp-certificaat met als einddoel het kenbaar maken van jullie sociale en ecologische prestaties. De route ernaar toe is minstens zo belangrijk als het behalen van deze certificering, want in dit traject wordt zichtbaar waar ontwikkelpotentie ligt voor jouw bedrijf of organisatie.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Social Impact Analyse

Samen met het kernteam bepalen we op een no-nonsense wijze de meest impactvolle activiteiten. Zo zetten we de maatschappelijke ambities om in een behapbaar actieplan.‍
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Sociaal ondernemen bij aanbestedingen

Samen zorgen we ervoor dat jullie organisatie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op een effectieve manier weet te presenteren in aanbestedingsprocedures.
Lees meer

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT