Home
Diensten
Strategie Implementatie
Strategie Implementatie

Strategie Implementatie

Strategie Implementatie

In de huidige tijd is het meer dan ooit van belang om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maar hoe vertaal je deze ambities naar concrete stappen en acties?

Samen duurzaam dromen

Om maatschappelijke doelen te realiseren, heb je een duidelijke routekaart nodig. Samen brengen we in kaart waar je nu staat op het gebied van duurzaamheid en waar je naartoe wilt. We identificeren kansen, valkuilen en zorgen voor een route die naadloos aansluit bij jouw duurzame ambities.

Jouw duurzame weg naar Rome

Elke organisatie is uniek, en dat geldt ook voor hun strategie voor meer maatschappelijke impact. We kiezen samen de weg die past bij jouw organisatie en haar stakeholders.

Borging van meervoudige waardecreatie

Een strategie voor meer maatschappelijke impact vraagt om voortdurende aandacht. Het gaat niet alleen om het initiële plan, maar ook om de continue opvolging, evaluatie en aanpassing. We zorgen voor mechanismen die jouw duurzame inspanningen borgen en stimuleren verdere groei in maatschappelijke impact.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Strategie Implementatie

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Wat we doen

Onze diensten

Logo Global Goals
Icon - SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Met een scherpe analyse helpen we jullie maatschappelijke impact te vergroten. Wat zijn voor jullie organisatie de meest impactvolle SDG’s en hoe zet je de ambities om in concrete doelen.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Strategie Implementatie

We zorgen samen voor een passende routekaart om van de huidige situatie tot de gewenste situatie te komen. Wat is de beste weg naar Rome en hoe borgen we de opvolging.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

B Corp

Sindskort zijn we bij Bureau PI getrainde B Leaders. Dat betekent dat we samen met jou de route af kunnen leggen voor het behalen van het B Corp-certificaat, met als einddoel het ophalen en verbeteren van julie sociale en ecologische prestaties, om dit vervolgens ook kenbaar te kunnen maken voor de buitenwereld. De route ernaar toe is minstens zo belangrijk als het behalen van deze certificering, want in dit traject wordt zichtbaar waar ontwikkelpotentie ligt voor jouw bedrijf of organisatie.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Social Impact Analyse

Samen met het kernteam bepalen we op een no-nonsense wijze de meest impactvolle activiteiten. Zo zetten we de maatschappelijke ambities om in behapbare acties.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Workshop

Raak geïnspireerd over de mogelijkheden voor het maken van meer maatschappelijke impact of over de beginselen van B Corp certificering. Als B Leaders zijn we getraind om deze route met bedrijven en organisaties af te leggen.
Lees meer

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT