Blog

2 miljoen voor de energietransitie!

Home
Nieuws
2 miljoen voor de energietransitie!
2 miljoen voor de energietransitie!

Met een consortium van organisaties en bedrijven, is het Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente gelukt om € 2 miljoen euro naar Twente te halen voor de benodigde om- en bijscholing van mensen voor de energietransitie. Heel gaaf dat we de onderwijsinstellingen bij deze aanvraag mochten ondersteunen.

Dank aan alle organisaties van wie we hebben mogen leren, personen met wie we hebben kunnen sparren en de bedrijven/organisaties die zich aan deze aanvraag hebben willen committeren.

Met de verkregen gelden uit het Nationaal Groeifonds kan er worden geïnvesteerd in Leven Lang Ontwikkelen (LLO) in de regio Twente. Dit betekent dat er budgetten zijn voor continue om- en bijscholing van mensen, zodat het aanbod van personeel beter aansluit op de vaardigheden die nodig zijn voor de energietransitie. Dit is zó belangrijk!

Succes voor alle partijen met het uitvoeren van alle mooie plannen. Wij zullen het op de voet volgen.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Maatschappelijke impact

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Ja! Ik neem graag deel aan de webinar

Meld je aan voor onze webinar! Stuur ons een e-mail en we informeren je over de volgende stappen. Doe mee en zet samen met ons stappen naar een duurzame toekomst!"
Bedankt voor uw interesse! U ontvangt binnenkort alle benodigde informatie. Heeft u vragen? Wij staan altijd voor u klaar.Tot snel!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT