Home
Diensten
Sociaal ondernemen bij aanbestedingen
Sociaal ondernemen bij aanbestedingen

Sociaal ondernemen bij aanbestedingen

Sociaal Ondernemen bij Aanbestedingen: Meer dan Alleen Zakendoen

In de hedendaagse zakenwereld is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) niet langer een optie, maar een noodzaak. Vooral bij aanbestedingen, waar organisaties kritisch worden beoordeeld op hun maatschappelijke impact, kan dit het verschil maken.

Jouw Maatschappelijke Rol: Laat het Zien

Elke organisatie heeft een verhaal. Een verhaal over haar inspanningen om een positieve impact te maken op de maatschappij. Maar hoe zorg je ervoor dat dit verhaal gehoord wordt, vooral in de competitieve wereld van aanbestedingen? Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op een krachtige en effectieve manier weet te presenteren.

Voorbij de Papieren: Echte Impact

Bij aanbestedingen draait het niet alleen om wat er op papier staat. Het gaat om de daadwerkelijke impact die jouw organisatie heeft op de gemeenschap, het milieu en de economie. We helpen je deze impact te meten, te verbeteren en vervolgens overtuigend te presenteren.

Succes in Aanbestedingen: Een Win-Win Situatie

Met een sterke focus op sociaal ondernemen, vergroot je niet alleen de kans op succes in aanbestedingsprocedures. Je bouwt ook aan een sterkere, duurzamere en meer verbonden organisatie. Een organisatie die er echt toe doet in de wereld van vandaag en morgen.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Sociaal ondernemen bij aanbestedingen

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Wat we doen

Onze diensten

Logo Global Goals
Icon - SDG Impact Analyse

SDG Impact Analyse

Met een scherpe analyse helpen we jullie maatschappelijke impact te vergroten. Wat zijn voor jullie organisatie de meest impactvolle SDG’s en hoe zet je de ambities om in concrete doelen.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Strategie Implementatie

We zorgen samen voor een passende routekaart om van de huidige situatie tot de gewenste situatie te komen. Wat is de beste weg naar Rome en hoe borgen we de opvolging.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

B Corp

Samen kunnen we de route afleggen voor het behalen van het B Corp-certificaat met als einddoel het kenbaar maken van jullie sociale en ecologische prestaties. De route ernaar toe is minstens zo belangrijk als het behalen van deze certificering, want in dit traject wordt zichtbaar waar ontwikkelpotentie ligt voor jouw bedrijf of organisatie.
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Social Impact Analyse

Samen met het kernteam bepalen we op een no-nonsense wijze de meest impactvolle activiteiten. Zo zetten we de maatschappelijke ambities om in een behapbaar actieplan.‍
Lees meer
Icon - SDG Impact Analyse

Sociaal ondernemen bij aanbestedingen

Samen zorgen we ervoor dat jullie organisatie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op een effectieve manier weet te presenteren in aanbestedingsprocedures.
Lees meer

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT